A commercial photographer, Louis Park opened his studio on his return to Korea after studying a photographing in UK. The venue, just off the high street in a trendy block in Seoul, is a double height space in the basement. The client wanted to build a mezzanine floor for his staffs and guests in the half of the space and the other half is a shooting stage. We proposed a crescent shaped floor with the colonnade supporting it and a cabinet space on the face of this newly added floor in order to ease the distinctive separation between the floors. 

Title:

Date:

Type:

Status:

Location:

Client:

Gross floor area:

Architect:

Site supervision:

General contractor

Photography:

Louis Park Studio

2013

Photographer's studio

Completed

Seoul, Korea

Louis Park

150 m2

Notion Architecture

Notion Architecture

CT construction

Louis Park

Copyright © Notion Architecture | All rights reserved